Termene si conditii

In atentia cumparatorilor!!! Va rugam foarte mult, sa nu se creeze neintelegeri sa cititi cu atentie detaliile produselor specificate de noi.  In caz de neatentie se suporta consecintele de cumparator. Marfa vanduta nu se returneaza!

Bine ati venit pe site-ul nostru. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de Utilizare ale acestui web site prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui web site de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de Utilizare.
S.C. MIGARELLA S.R.L. în calitate de autor/proprietar/administrator al web site-ului www.cosmeticemigarella.ro  îsi rezerva dreptul de a schimba si actualiza în orice moment continutul acestui web site, precum si Politica de Confidentialitatesi Termenii si Conditiile de Utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.


Conditii si Modalitati de Plata
Modalitatile de plata acceptate sunt:

  1. direct la sediul nostru sau
  2.  prin ramburs la Fan curier


Drepturi de Autor
 S.C. MIGARELLA S.R.L este autorul Site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei Române si Internationale. În lipsa altor precizari, toate materialele, incluzând imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d. sunt proprietatea S.c. MIGARELLA S.r.l.

Conditii de Utilizare. Garantii.
Site-ul este furnizat de catre S.c. MIGARELLA S.r.l. pe o baza "asa cum este" si "atat cat este disponibil". S.c. MIGARELLA S.r.l. nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la www.cosmeticemigarella.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, S.c. MIGARELLA S.r.l. fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site.  Informatiile publicate corespund realitatii la momentul înscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

Securitate
Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati întreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. În cazul în care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat S.c. MIGARELLA S.r.l. pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou cont.
Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzând fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii învederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Comunicare
Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa întrebari atata timp cât continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale S.c. MIGARELLA S.r.l. sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori în lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. S.c. MIGARELLA S.r.l. îsi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a îndeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Legislatie
Termenii si Conditiile de Utilizare se supun legislatiei Române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabila, în termen de 30 de zile lucratoare de la înregistrarea reclamatiei la sediul S.c. MIGARELLA S.r.l. În cazul în care nu se poate ajunge la o întelegere în termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul S.c. MIGARELLA S.r.l.

Modificari a preturilor si serviciilor oferite
Ne rezervam dreptul de a modifica preturile, intrerupe temporar sau definitiv serviciile pe care le oferim fara un anunt prealabil. Nu suntem raspunzatori catre utilizatorii site-ului si nici catre parti terte de prejudiciile pe care asemenea curs de actiune il atrage.